lørdag den 11. maj 2013

Legetøj og firkanter

Jeg har været ved at producere et stykke legetøj til en sød lille pige som fylder et år her til sommer. Jeg syntes det er så hyggeligt at kunne give et eller andet hjemmelavet, især når det bliver så sødt som denne.
Det eneste minus ved den er at bunden er mega ustabil. En anden gang ville jeg nok putte en pose med ris i bunden så den havde lidt vægt.
Den er rigtigt nemt lavet og faktisk hurtigt færdig.


Jeg har puttet en lille bjælde i bi-ringen bare for at der var lidt underholdning i den også. Ville utroligt gerne have lavet sådan noget skratte-halløj i en af ringene også, men det ville ikke rigtigt lykkes for mig, så de sidste to må klare den på charmen ;)

Opskriften er fundet her: Pond Friends Stacking Toy

Jeg har gang i så mange hækleprojekter for tiden, så jeg skifter lidt mellem dem. Nogle af tingene må i vente med til min søster har født, men i kan da få lov at se starten på det tæppe jeg er igang med. Det er lavet i sådan noget garn der selv skifter farve, så det bliver lidt mere spændende.

Firkanterne er fra samme rulle garn, og jeg syntes det er vildt hvor stor forskel der er på dem. Jeg har købt garnet i to andre farvevarianter så jeg er sikker på ar tæppet nok skal blive fint.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar